Dortmund Tröja

Comments · 276 Views

Dortmund Tröja, Arsenal Tröjor


Billiga Fotbollströjor Barn
fransmannen kommer att vara tillg


Thomas Tuchel och Granovskaia


Dortmund Tröja, Arsenal Tröjorjules kounde är den senaste fotbollströjor rea deras

Chelsea har haft en förvånansvärt tuff tid att landa några av sina mer ambitiösa mål i sommar, med undantag för Romelu Lukaku. Jules Kounde är den senaste som glider genom nätet, såvida inte Blues kommer på en överraskning på deadline -dagen för att sporra affären tillbaka till livet, men deras regissör Marina Granovskaia håller fast vid tron ​​att fransmannen kommer att vara tillgänglig i framtiden.
Efter att ha övervakat en mängd spelare i sommar rundar Thomas Tuchel och Granovskaia fönstret bland länkar till både Saul Niguez och Kounde.
Han är fortfarande bara 22 år gammal, så ju längre han stannar ute i Spanien, desto mer bör han mogna och förbättra sig.
dortmund tröja Unglingens kontrakt löper inte ut förrän 2024, men ju närmare han kommer att gå ut, desto mer måste Sevilla öppna sig för tanken på att ta in pengar.
Baserat på klubbens envisa taktik i de senaste fönstren är det osannolikt att spelaren skriver ett nytt avtal i Spanien om han vill försegla ett framtida avstånd.
Om Sevilla fortsätter att stå fast och Chelsea inte får sin man i sommar, kommer Blues sannolikt att ha tillräckligt med djup i försvaret för att undvika katastrof.
arsenal tröjor Kurt Zoumas avgång från West Ham har lämnat en ledig plats i truppen, men Trevoh Chalobahs överraskande genombrott borde få genomslag av en ny värvning i sig.
billige fotballdrakter Det finns ett antal alternativ kvar på marknaden som Pau Torres, Edmond Tapsoba och Niklas Sule, även om det återstår att se om Granovskaia kommer att jaga.
Efter att ha byggt fart sedan Tuchels möte i januari som chef, vunnit Champions League, startat säsongen bra och sett andra stärka runt omkring sig, har Chelsea uppenbarligen känt som om den här sommaren var rätt tid att skura marknaden och placera sig rätt bland de stora pojkar, även om många av deras drag inte gick av.

arsenal trøjer
juventus drakt
Argentina Tredje Tröja
chelsea drakt
koeman deutschland trikot
Maillot Chelsea
PSG Shirt Outlet
Ac Milan Draktsett
frankreich nationalmannschaft trikot
arsenal tröja
norge drakt